Faste læsere

onsdag den 5. december 2012

Julegaver

På trods af sygdom kan bloggen nu opdateres her fra sofaen. Kong vinter har virkelig valgt at tage fat i denne første del af december - til stor glæde for børnene der kælker og leger i sneen, og mindre stor for os der har langt på arbejde(på cykel). Juleopgaver begynder at stå i kø for at blive løst - så som rengøring, julebag, planlægning af juleaften, gaveindkøb osv. Mangler du stadig at købe gaver kunne nedenstående evt. være en mulighed - måske til et familiemedlem eller bare til dig selv.

-
Skønne, smukke gamle tallerkner fra Aluminia kaldet "Vibeæg". 12 flade og 12 dybe - perfekt til julefrokosten. Pris: 60 kr. pr. stk.

Her ses rester fra "Harlekin-stellet". Udover tingene på billedet, har vi også et ildfast fad med låg.
Et smukt gammel malet skab. Skabet er en del af et tårnbuffet med facetslebet glas. Der findes et mere, som står i kø og venter på at blive malet.

Skabet er beklædt med et fint lyseblåt tapet på bagbeklædningen og i lågen.
 5 kommentarer:

 1. Hej igen.
  Det er mig, der er interesseret i Harlekin stellet. Hvad skal prisen være for thekanden, sennepskrukken, og den lille skål med håndtag??

  Mvh Evamarie :)

  SvarSlet
 2. Ja, Evamarie...så fik jeg mig endelig taget sammen til at lægge billederne på:)Prisen for thekanden er 135 kr, den lille skål 40 kr. og sennepskrukken 65 kr.

  Mvh Vibeke

  SvarSlet
 3. Har du erfaring med at sende det til Kbh? Eller du sender måske slet ikke?? :) Og tak :)

  SvarSlet
 4. Jo, jeg kan sagtens sende til Kbh. Tror det koster omkring 82 kr. for en forsikret pakke.

  SvarSlet
 5. Hej, hvad er målene på det høje skab. Og Prisen ? Mvh. Helle, Fredericia

  SvarSlet