Faste læsere

søndag den 21. oktober 2012

Studietur

Så har gemalen og jeg været på studietur til København. Vi havde hjemmefra lavet en liste over diverse loppemarkeder, som vi gerne ville besøge. Vi måtte dog sande, at det ikke er let at gøre billige fund i staden. Dog har vi en masse fine ting med hjem - men ikke til jydske loppepriser.

For nogen tid siden, da vi stod med ideen til Madsens Lopperi fandt vi en internet side med en butik fra Amager - "Smukt brugt" -  http://emilysalomon.dk/2011/04/smukt-brugt-affar/. Den var virkelig et besøg værd og gav grobund for inspiration.


Ser det ikke bare skønt ud. Ejeren bor i Sverige og mange af tingene er fra svenske loppemarkeder - specielle ting som er svære at finde andre steder. Tingene her var svære for os at sælge videre med fortjeneste, men vi købte nogle ting til vores eget hjem.
På vej til "Smukt brugt" stødte vi på "Tante Tuli" http://www.facebook.com/pages/TANTE-TULI/236648109720148- en virkelig dejlig butik, men masser af nostalgi og super flotte ting. Vi fik en hyggesnak med ejeren og nogle gode ideer.
Når man som loppejæger er i staden MÅ turen da gå forbi Quriosa - den kendte butik fra "skattejægerne".
Her findes også mange fine ting til rimelige priser.

Især fede lamper i alle afskygninger kunne man finde.

Snart kommer en opdatering med billeder fra vores hjemmebragte fund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar